SLUŽBY

SLUŽBY

RAUT

Raut je nejoblíbenější forma společenského setkání - firemní večírky, oslavy, propagační akce spojené s pohoštěním. Při vstupu nabízí obsluhující personál WELCOME DRINK. Připraveny jsou švédské – buffetové stoly, u kterých se obsluhujete sami ve stoje. Můžete si tak vybrat to, na co máte právě chuť nebo to, co Vás láká ochutnat. Občerstvení je profesionálně naaranžováno, protože i to je důležitým prvkem úspěšného rautu. Součástí akce bývá doprovodný nebo umělecký program

BANKET

Banket je společenská akce, organizovaná při mimořádně významné, oficiální nebo slavnostní události. Koná se téměř vždy ve večerních hodinách a má svá pevná pravidla. Hosté zasedají k banketním stolům podle zasedacího pořádku.Menu je pečlivě sestaveno z několika chodů, které jsou vždy doplněné doporučenými nápoji. Profesionální obsluha servíruje jednotlivé chody i nápoje hostům sedícím u honosně zdobených kulatých banketních stolů nebo tabulí. Součástí akce může být doprovodný umělecký program.

KOKTEJL

Koktejl je nejjednodušší způsob, jak uspořádat akci s občerstvením, ideální například pro vernisáže či tiskové konference. Podávají se pouze nápoje a drobné pohoštění – kanapky, chuťovky, minidezerty. Koná se obvykle v odpoledních hodinách a neměl by trvat déle než tři hodiny. Pohoštění servíruje personál přímo z plat a hosté konzumují občerstvení ve stoje.

GARDEN PÁRTY

Garden party neboli zahradní slavnost je příležitostí k neformálnímu setkání, která nepotřebuje žádnou záminku. Tématem totiž pravidelně bývá vynikající jídlo a pití, příjemná konverzace se sympatickými lidmi a posezení na čerstvém vzduchu. Ten může být provoněn třeba kouřem z grilu – to pokud uděláte z barbecue součást garden party. opět Důležité jsou i dekorace nebo například rozmístění stanů, hudby, zábavy pro děti tak, aby vše bylo v dokonalé souhře a vaše party byla pro zúčastněné zážitkem.

COFFEE BREAK

Coffee break neboli kávová pauza. Tato forma občerstvení je podávána o přestávkách při seminářích, školeních, prezentacích či přednáškách. Coffee break mohou být pouze nápoje - většinou nealkoholické a teplé nápoje, případně doplněné drobným studeným občerstvením - ovoce, sladké pečivo, sandwiche.

SVATEBNÍ HOSTINA

Svatba patří k nevýznamnějším okamžikům našeho života, proto bychom neměli podcenit její přípravu.Existuje mnoho možností a způsobů, kde a jak svatební hostinu uspořádat. Vše záleží na počtu pozvaných hostů, ročním období a vaší představě. Trendem dnešní doby je uspořádat svatební hostinu na netradičním místě, kdy servis zajišťuje cateringová společnost. součástí je výběr zajímavé lokality, důležitá je také dokonalá svatební výzdoba. Symbolem svatební hostiny je dort, který je podáván jako dezert při slavnostním obědě. Musíme dbát na to, že hlavním cílem této slavnosti je pobavení hostů, proto součástí by měla být buď živá, nebo alespoň reprodukovaná taneční hudba.